TECHTech&ITTelefoane

Apple confirmă noile modele de iPhone

Știm deja multe despre viitoarele modele iPhone 11 și iPhone XR2 și controversatele lor modificări de design. Dar acum Apple a confirmat brusc toate cele trei modele.

Știre observată de cei de la 9to5Mac, Apple a ales să publice numerele de modele pentru iPhone 11, iPhone 11 Max și iPhone XR2 în baza de date eurasiatică, un organism oficial de reglementare. Numerele de model sunt: ​​A2111, A2160, A2161, A2215, A2216, A2217, A2218, A2219, A2220, A2221 și A2223 și identifică două linii de produse clare: A21 și A22.

Venind în trei variante, modelul A21 va fi noul iPhone XR, care se livrează în trei dimensiuni de stocare și utilizează un modem Intel mai lent. Componenta A22 este compusă din dispozitivele iPhone 11 și 11 Max și fiecare dintre cele trei dimensiuni de stocare, plus două numere de model suplimentare care, probabil, se referă la diferiți furnizori de componente din întreaga lume, deoarece Apple a făcut același lucru anul trecut.

Cum știm că numerele de model nu sunt doar înregistrări pentru recent lansat iPad Air 2019 și iPad mini 5? Deoarece Apple a înregistrat aceste dispozitive în baza de date eurasiatică în ianuarie, cu două luni înainte de lansarea lor în martie. În plus, numerele urmează formatul Apple înregistrat anterior în baza de date eurasiatică pentru iPhone XS și XR.

În sfârșit, dat fiind că baza de date eurasiatică este un organism oficial de reglementare, nu este niciodată greșită. Deci, în ciuda faptului că este obsedat de secret, Apple nu poate eschiva baza de date.

Interesant este faptul că, deși deja știm ce fel vor arăta noile modele iPhone (cu bune și cu rele), detaliile despre upgrade și îmbunătățirile incrementale, numele lor de lansare rămâne un mister. Foarte probabil însă se vor numi iPhone 11 și iPhone XR2.

Acestea fiind spuse, Apple este gata să facă demersurile pentru lansarea de la toamnă. Depunerea sa de date eurasiatice a fost anul trecut până în iulie, astfel încât noile telefoane au fost deja gata de rulat iOS 12 beta lansat la WWDC 2018 în iunie. WWDC 2019 are loc, de asemenea, în luna iunie, așa că așteptați-vă ca iOS 13 să fie dezvăluit luna viitoare, deși cele mai mari secrete ale companiei vor rămâne momentan ascunse.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button