AutoRSS PaginaDeMedia

Iată cum arată conceptul pentru Apple Car, bazat pe brevetele companiei

În ziua de astăzi este la modă să vii cu idei pentru propria mașină (de cele mai multe ori electrică). Tot mai mulți producători iau în calcul extinderea pe piața auto, iar Apple este unul din numele mari care să adere la această mișcare.

Apple continuă să publice brevete pentru fel de fel de design-uri și tehnologii privind această mult visată mașină electrică, iar rodul strădaniei a fost scos la iveală grație unei companii din Regatul Unit. Cei de la Vanarama au creat o serie de randări bazate pe brevetele gigantului din California, astfel încât curioșii vor putea vedea în sfârșit cam cum ar arăta primul Apple Car, de pe hârtie pe spațiul tridimensional.

Apple Car

Apple Car este centrul triunghiului Cybertruck – MacBook – Westworld

Ce-i drept, mașina seamănă puțin-puțin ca Cybertruck-ul de la Tesla, însă adevăratul său look este inspirat de linia de MacBook Pro-uri ale lui Apple. Partea interesantă o butem observa la nivelul bordului. Ni se prezintă un dashboard elegant și futurist, cu un display seamless ce se întinde pe întreaga suprafață.

Potrivit documentelor Apple, acest ecran îți va da posibilitatea de a-ți seta și gestiona butoanele consolei după pofta inimii. Astfel, vei putea aduce mai aproape comenzile importante, pentru a le putea accesa într-o clipită. În plus, din câte se pare, producătorului ar dori să includă și o versiune specială a lui Siri, care pentru Apple Car ar veni ca un asistent AI integrat, menit să te ajute în călătorii și în reglarea condițiilor din habitaclu.

Apple-Car-Concept-22-740x395

Este lesne de înțeles că toate cele prezentate sunt mai degrabă parte din niște zvonuri. Până când Apple nu vine cu un anunț oficial sau măcar cu niște indicii, o mașină electrică in-house nu va putea fi admirată decât în randările diferitor artiști.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button