MORE

Apple breveteaza copaci

Din categoria „Chiar trebuie sa brevetezi absolut totul”, Apple se pregateste sa aiba propria specie de copaci, sau cel putin propriu aranjament de copaci.

Compania a inregistrat la biroul de marci si brevete din Hong King ceva numit The Grove. Ce ar putea fi asta, va intrebati?  The Grove este exact ceea ce vedeti in imaginea de mai jos.

apple grove

Apple a inregistrat acest ansamblu de copaci langa o masa cu scaune pentru magazinele sale. Probabil va intrebati, de ce ar trebui cineva sa inregistreze ideea de-a pun un ficus intr-un magazin, dar atunci am intra in genul de discutii care s-ar termina cu ganduri precum: „Cum poate cineva sa breveteze o forma geometrica sau conceptul de-a avea copaci intr-o camera?”.

Cert este ca daca intr-un magazin Apple vor incepe sa apara copaci, acum veti sti de ce. Apple vrea sa aiba propria sa dumbrava minunata. De asemenea, daca va trece prin cap sa puneti copaci in magazinul vostru, nu este recomandabil, pentru ca ati putea incalca brevetul creatorilor dreptunghiului rotunjit.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button