Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Apple are datorii la Qualcomm de 7 miliarde de dolari

/
/
/
img

Qualcomm a declarat, vineri, că Apple are 7 miliarde de dolari în urma plăților de drepturi de autor acordate companiei producătoare de chipuri, care de ani de zile a furnizat piese pentru iPhone.

Cele două companii sunt implicate într-o serie de acțiuni în justiție. Apple a acuzat Qualcomm de practici incorecte de licențiere a brevetelor. Qualcomm, cel mai mare furnizor de cipuri de telefoane mobile din lume, l-a acuzat la rândul său pe Apple de încălcarea brevetelor.

Qualcomm a făcut observații cu privire la suma redevențelor neplătite ale Apple într-o audiere într-unul din cauzele din instanța federală din San Diego. Apple a contestat valoarea redevențelor pe care o datorează companiei Qualcomm.

Apple a argumentat că Qualcomm îl forțează să plătească pentru aceleași brevete de două ori, o dată când Apple utilizează cipul Qualcomm în modelele de iPhone și apoi din nou prin redevențe de brevet. Qualcomm a susținut că practicile sale sunt legale și că Apple încearcă să distrugă modelul de afaceri Qualcomm, după ce a fost de acord cu acesta de ani de zile.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar