TECHPCRSS PaginaDeMediaTech&IT

Apple ar putea lansa un iMac si un iPad de buget spre finalul anului

Se pare ca noul iPhone SE va fi doar unul dintre produsele ieftine lansate de Apple. Compania s-ar pregati si de lansarea unui iMac de 23″ si al unui iPad de 11″. Acestea ar urma sa apara undeva in a doua jumatate a acestui an. Daca tinem cont de faptul ca iPad Pro 2020 este deja disponibil, o versiune de buget are sens. Cand vine de iMac insa, nu au fost inca anuntate alte modele, deci cel de 23″ ar putea fi lansat odata cu noua serie.

Productia noilor produse de la Apple ar putea incepe in vara

Un raport din partea celor de la China Times intra ceva mai mult in detaliu referitor la noile lansari. Apple vinde modelele actuale de iMac 21.5″ incepand de la 1.099$, dar este posibil ca noul model sa aiba aceleasi dimensiuni, iar ecranul mai mare sa fie inclus prin subtierea marginilor. Nu se stie ce hardware va avea in interior, dar sa speram ca Apple va renunta in sfarsit la HDD-urile de 5400RPM si va include SSD-uri NVMe.

Cat despre iPad de 11″, nu este confirmat daca va fi un descentend direct al iPad-ului de 10.2 inci sau al lui iPad Air de 10.5″. Apple probabil va incloui cea mai ieftine versiune de pe piata cu noul model si va folosi acelasi design. De asemenea, nu cred ca avem sanse ca vreunul dintre aceste doua produse sa se foloseasca de ecrane mini-LED. Mai mult ca sigur vorbim despre panouri LCD mai ieftine.

iPhone SE

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button