MORE

Apple ar putea integra Face ID și în iPad Pro

Cel mai recent zvon despre următoarea generație de dispozitive iPad sugerează că Apple va implementa o caracteristică găsită deocamdată doar pe iPhone X.

Face ID a fost modul prin care Apple s-a gândit să înlocuiască senzorul de amprentă de pe noul telefon, iar conform informațiilor care răsună acum prin coridoarele internetului, această funcție va fi integrată și în noua generație de iPad Pro.

De ce exact ar vrea să integreze Apple această tehnologie în iPad Pro este cam neclar. Poate intenționează să folosească un ecran suficient de mare pentru noua generație de iPad încât să nu încapă un senzor de amprentă. Sau poate dorește să folosească această funcție și pentru diverse alte lucruri, fiind vorba de un ansamblu de senzori capabili să detecteze profunzimea mediului înconjurător. Această schimbare ar urma să aibă loc anul viitor.

Desigur, totul ar putea fi un fals ordinar. Dar în cazul în care Apple decide să folosească Face ID pentru iPad Pro, măcar nu veți fi surprinși. În cele din urmă cred că va depinde de succesul pe care îl va avea această funcție pe iPhone X.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button