Telefoane

Apple ar pregăti iPhone X de 1000 de dolari

Anul acesta iPhone va sărbători 10 ani de existență, iar prin industrie umblă vestea că Apple ar pregăti un model aniversar.

Acest telefon s-ar numi iPhone X și ar urma să aibă un preț aproximativ de 1000 de dolari. Prețul poate că vi se pare mare, dar în România un iPhone 7 Plus deja costă atât, așa că 1000 de dolari ar fi mai mult prețul de început pentru acest model.

Conform zvonurilor care zburdă zglobii pe internet, telefonul acesta ar putea avea un ecran OLED, de 5.8 inch, cam de două ori mai scump ca ecranul standard folosit pentru iPhone. Telefonul aniversar ar putea include și ceva tehnologie 3D în camerele sale, dar nu se prea știe încă sub ce formă. Butonul de Home ar putea fi eliminat cu acest model.

iPhone X ar trebui să își facă apariția probabil în jurul aniversării a 10 ani de când a fost lansat primul model, așa că prin luna iunie. Tot anul acesta vom mai vedea de la iPhone și modelele iPhone 7S, iar unele voci susțin că și iPhone 8 va fi disponibil până la sfârșitul anului, asta dacă nu cumva modelul cu pricina va primi denumirea de iPhone X.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button