RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Apple anunță un nou iPhone SE

Și seamănă cu iPhone 8

Apple a dezvăluit seara trecută un nou telefon, unul al cărui preț este gândit să fie mai la îndemâna muritorilor de rând, iPhone SE.

Telefonul vine cu un ecran IPS de 4.7 inch, un chipset A13 Bionic, o cantitate de RAM încă necunoscută, cu o capacitate de stocare de 64GB, 128GB și 256GB. Find modelat după un model mai vechi, are un senzor de amprentă „ca pe vremuri” situat într-un buton de Home mare și proeminent poziționat pe partea frontală a dispozitivului.

Telefonul mai are o cameră principală de 12 megapixeli ce poate înregistra în 4K, plus o cameră frontală de 7 megapixeli. Oferă opțiunea de încărcare wireless, are certificare IP67, duce lipsă de un jack audio și vine cu iOS 13 la pachet.

Prețul pentru varianta de bază, cu 64GB pentru stocare, costă 400 de dolari/euro. Modelul cu 256GB de stocare costă 550 de dolari/euro. Telefonul va fi disponibil la precomandă din ziua de 17 aprilie și va fi lansat pe 24 aprilie.

Știu că 400 de dolari/euro poate că vi se pare cam mult pentru un telefon cu un ecran minuscul, o singură cameră, fără memorie expandabilă sau jack audio, dar primiți la pachet un an de Apple TV Plus(nu știu dacă oferta este valabilă și în România). De asemenea, platforma software este una sigură și fiabilă. Alternativ, puteți lua 4 telefoane de 100 de euro și să jonglați cu ele după cum vreți.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button