Știri ITTECH

Apple ar putea lansa AirPower, AirPods2 și un nou iPad în martie

Cum nu ne aflăm prea departe de venirea primăverii, se pare multă lume începe să aștepte primul eveniment Apple al anului, așteptat pe 22 martie. Există destul de multe noi produse și servicii Apple aflate în lucru, ceea ce înseamnă că există loc pentru o mulțime de zvonuri și speculații legate de evenimentul din primăvară.

Un site dedicat zvonurilor despre iPhone din Grecia, iPhonehellas.gr, citează surse din lanțul de aprovizionare pentru a sugera că setul de caști AirPods de generația a doua, suportul de încărcare fără fir AirPower și noul iPad entry level ar fi disponibile începând cu data de 29 martie. Același site sugerează că un eveniment media Apple va avea loc în a doua jumătate a lunii martie, unde compania va prezenta oficial noile produse.

Noile căști AirPods sunt așteptate să conțină suport pentru Hey Siri, după cum s-a putut vedea și într-un cod beta de iOS. Există unele zvonuri care susțin că noile AirPods vor avea un material diferit, mai aderent și vor veni în culori noi, cum ar fi unele cu finisaje negre.

Suportul AirPower ar urma să poată încărca wireless până la trei dispozitive Apple la orice moment, fără lăcașuri fixe pentru fiecare produs. În cazul în care zvonurile se confirmă, ar fi primul dispozitiv de încărcare inductiv pe piață care poate fi atât de flexibil.

În final, o lansare de primăvară pentru noul iPad pare foarte probabilă, tableta fiind un bun candidat pentru orice eveniment Apple. Noul model este considerat a fi un succesor al iPad-ului de 9,7 inci din 2018, prezentând o zonă de afișare puțin mai mare și componente interne îmbunătățite.

Dacă toate aceste informații neoficiale se confirmă rămâne să vedem în aproximativ o lună, când Apple ar trebui să trimită oficial invitațiile pentru evenimentul așteptat să aibă loc în primăvară.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button