MORE

Apple a sters fara stirea si acceptul utilizatorilor muzica ce provenea din alte surse decat iTunes din iPod-urile acestora!!!

Apple a facut exces de zel dupa ce a sters, fara sa sufle o vorba, muzica instalata pe iPod-urile utilizatorilor de pe site-uri concurente cu iTunes. Compania a facut acest gest in perioada 2007-2009, pentru a-si asigura „continuitatea” clientelei.

O mizerie! Apple a sters automat acele cantece fara sa-i instiinteze in prealabil pe utilizatorii de iPod-uri, ba mai mult, erau chiar generate erori in urma carora posesorii de iPod-uri ajungeau in service-urile Apple, unde, dupa rezolvarea problemei, le erau sterse melodiile nesincronizate cu iTunes. Compania se afla in prezent in proces cu reclamantii si, daca pierde, ar putea plati daune banesti importante – se vehiculeaza sume intre 350 de milioane de dolari si 1 miliard, scrie Wall Street Journal. Augustin Ferrugia, directorul serviciului de securitate de la Apple, nu crede ca utilizatorii ar trebui sa primeasca prea multe lamuriri cu privire la actiunea din 2007-2009: „Nu este nevoie sa le dam utilizatorilor prea multe informatii. (…) Nu e nevoie sa producem confuzie”. Ferrugia dezminte acuzatiile care i s-au adus companiei, apreciind ca utilizatorii carora li s-a interzis dreptul la informare si dreptul la opinie au fost de fapt protejati – prin masura luata de Apple – vezi draga Doamne de eventuale atacuri ale hackerilor.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button