TECH

Apple a lansat o carte de 300 de dolari… cu poze

Din categoria ”Asta înseamnă curaj!?” Apple anunță un nou produs, probabil printre cele mai ieftine ale companiei… o carte. Și nu în sensul de competitor pentru Surface Book, ci o carte, una cu poze.

Designed By Apple in California este o carte în care veți găsi poze cu diverse produse făcute de companie între 1998 și 2015, sub direcția lui Jony Ive. Pe lângă poze veți găsi și mici povești pentru fiecare produs, inclusiv pentru unele care nu erau atât de strălucite. Cartea aceasta costă 300 de dolari, dar pentru cei cu un buget mai mic, există și o variantă cu o diagonală redusă. În loc de 16.25 inch puteți opta pentru varianta de 13 inch, care costă doar 200 de dolari. Varianta Shuffle fără pagini probabil va fi disponibilă în curând.

Cred că vă întrebați de ce ar costa o carte atât de mult. Răspunsul este simplu. Este un produs Apple. Compania a încercat să explice cum cartea a fost produsă pe parcursul a 8 ani de zile, și că este făcută din hârtie specială, cu margini brodate cu argint, folosind cerneală specială și probabil pudră de unicorn.

Ideea rămâne că acum poți avea Apple și în biblioteca ta, iar pentru publicul țintă doar asta contează.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

13 comentarii

  1. 3 motive minunate pentru a o cumpara:

    1. Are doar poze. Asta ajuta enorm.
    2. Acum mare parte din clientii Apple au ocazia sa isi inceapa si ei biblioteca cu o prima carte.
    3. Singura carte pe care o poti citi in metrou fara ca hipsterii sa se uite la tine si zica „Saracule!”.

  2. Nu e prost cine cere, e prost cine da! Daca Apple a reusit sa prosteasca majoritatea oamenilor, de ce sa se opreasca. Exact ca la romani :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button