Știri ITVIDEO

Apple a câștigat un premiu Emmy… la categoria Outstanding Short Form Variety Series?!

Show-ul Planet of the Apps nu a fost tocmai un hit, nici pentru public și nici pentru critici, dar o altă încercare la conținutul original a fost mult mai reușită. Apple a câștigat un premiu Emmy pentru Carpool Karaoke, care a primit distincția „Outstanding Short Form Variety Series”.

A fost nominalizat pentru Emmy în luna iulie și Deadline arată că spectacolul a primit recent o veste bună.

Nu este prima dată când Apple a câștigat un premiu Emmy – acesta a fost premiat de mai multe ori în categoria tehnică / inginerie, dar este prima dată când compania din Cupertino l-a primit pentru conținut media original.

Ben Winston, producător executiv pentru Carpool Karaoke a declarat pe scena Emmy că „A încerca să faci o serie Carpool Karaoke fără James Corden a fost un lucru complicat” în legătură cu versiunea Apple care are diverse celebrități în scaunul șoferului ocupat de Corden în original.

Carpool Karaoke este un spin-off de la segmentul popular al lui James Corden la „The Late Late Show” pe CBS. Apple a dobândit drepturile pentru spectacol în 2016, și l-a lansat pe Apple Music în anul următor.

Criticii nu au fost impresionati de felul in care spectacolul a inceput, dar ulterior au devenit mai deschiși față de el, și a fost reinnoit pentru un al doilea sezon la începutul acestui an.

Spectacolul a primit o atenție suplimentară pentru un motiv trist când a filmat un show cu Linkin Park cu puțin înainte de moartea cântărețului său principal, Chester Bennington. Apple a declarat că decizia de difuzare a episodului a fost făcută de familia lui Bennington.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button