Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Apple a castigat procesul iTunes: stergerea muzicii din surse terte din iPod-urile unor clienti cu zece ani in urma, considerata o masura legala

/
/
/
/
image

Apple a iesit basma curata din procesul care-i ameninta „integritatea morala” si pe care, daca l-ar fi pierdut, i-ar fi adus o „nota de plata” de 350 de milioane de dolari, bani ceruti de reclamanti, un grup format din mai multi clienti, informeaza engadget.com.

Compania a fost gasita nevinovata in procesul intentat pentru concurenta neloiala, sub acuzatia ca, in urma cu zece ani, a sters din iPod-urile consumatorilor sai muzica provenita din alte surse. Apple si-a recunoscut vina, argumentand ca, prin gestul sau, a intentionat sa protejeze iPod-urile clientilor de eventualele malware-uri de pe Internet. Reprezentantii companiei au declarat ca Apple a operat, in acea perioada, o serie de actualizari menite sa imbunatateasca functionalitatea produselor, aceste operatiuni ducand la stergerea muzicii provenite din surse terte.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar