Știri ITTECHTelefoane

Apple a anunțat RealityKit și Reality Composer

Așa cum se zvonea anterior, Apple a anunțat aseară un nou cadru pentru dezvoltatorii de aplicații numit RealityKit. Noul cadru ar trebui să ajute dezvoltatorii să integreze conținutul 3D în aplicațiile lor, inclusiv conținutul în AR.

Cadrul vine, de asemenea, cu un instrument de dezvoltator însoțitor, Reality Composer, care va permite dezvoltatorilor care nu au experiență 3D să modeleze conținut 3D pentru aplicații și jocuri.

RealityKit va fi disponibil pe toate platformele Apple, inclusiv iOS 13 și macOS Catalina. Real Composer va fi o parte a noilor instrumente de dezvoltatori care vor deveni disponibile pentru dezvoltatori imediat după lansare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button