TECHTech&ITTelefoane

Apple a anunțat data oficială a următorului eveniment

În sfârșit, avem o dată oficială! Apple va dezvălui noua sa serie de modele iPhone pe 12 septembrie la Steve Jobs Theater din Cupertino, la fix un an de la data ultimului eveniment.

Vedeta spectacolului va fi noul iPhone, mai precis noile modele de iPhone. Suntem aproape siguri că vor exista trei modele iPhone – un iPhone actualizat de 5,8 inch, un iPhone mai ieftin de 6,1 inch și un nou flagship de 6,5 inch, de dimensiunile actualului iPhone 8 Plus.

La eveniment am mai putea vedea un iPad Pro nou. Zvonurile spun că atât iPad Pro 10.5, cât și Pro 12.9 vor primi rame mai subțiri, Face ID și trăsături mai fine.

Vea de-a patra generație Apple Watch ar putea fi evenimentul One More Thing din acest an. Este de așteptat ca acesta să fie mai mare și este posibil să facă trecerea la un buton solid, cu vibrație.

În timp ce în acest an cele trei noi modele de iPhone au tot avut parte de scurgeri pe Internet, au fost multe controverse în legătură cu numele lor. Nu mai este cazul, potrivit unei știri de pe 9to5Mac. Succesorul lui iPhone X, cu aspect similar și ecran tactil de 5,8 inch se presupune că va avea numele iPhone XS. Aparent, acest lucru este o certitudine.

Ceea ce este mai puțin clar este cum se va numi modelul mai mare, de 6.5 inch – probabil, iPhone XS Plus? Oricum, avem mai jos o poză, cu unul peste celălalt, în prima redare oficială scăpată pe Internet, reprezentând două treimi din gama Apple iPhone 2018.

De asemenea, avem un render oficial al seriei Apple Watch 4. La prima vedere are un aspect familiar și este de așteptat să aibă exact aceeași lungime și lățime ca predecesorul său.

Diferența o face ecranul. Mai exact, Series 4 va utiliza un afișaj mai mare în același șasiu, prin subțierea marginilor. Noile zvonuri au afirmat că noul display ar fi cu aproximativ 15% mai mare.

Noul smartwatch va veni cu o față nouă de ceas, văzută și în imaginea de mai jos. Acesta arată mult mai multe informații decât oricare dintre fețele actuale, cu un total de opt complicații pe marginile ecranului și pe lângă limbile ceasului.

Între butonul lateral și Digital Crown se află o nouă gaură, care probabil va găzdui un microfon suplimentar. Digital Crown și butonul lateral par a fi ușor modificate comparativ cu Series 3. Am auzit deja că brățările actuale de ceas vor fi compatibile cu noile modele Apple Watch ce se vor lansa pe 12 septembrie la marele eveniment Apple.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button