Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECHTelefoane

Apple a vândut 40 de milioane de iPhone 13 în perioada sărbătorilor

În ultima perioadă s-a tot vorbit despre cum Apple nu prea a mai vândut mare lucru. De la vechile campanii de hate la adresa brandului, s-a ajuns la adevărate dovezi de „milă” din partea comentacilor de pe internet. Dar adevărul este că gigantul tech a vândut nu mai puțin de 40 de milioane de telefoane din seria iPhone 13 în această perioada de sărbători. Asta fără să punem la socoteală și celelalte serii, care încă sunt disponibile pe piață și vând destul de bine.

Statistica vânzărilor a fost realizată de către Daniel Ives, un analist din cadrul Wedbush. Și după succesul înregistrat în ultima lună, predicțiile analistului pentru anul 2022 arată foarte bine pentru Apple. Acesta este de părere că vânzările vor continuasă crească, pe măsură ce stocurile vor începe ușor-ușor să-și revină.

În timp ce criza de stocuri a fost principalul subiect de discuție înainte de sărbători, am preferat să ne îndreptăm atenția spre cererea robustă pentru iPhone 13 în 2022. Bazat pe stocurile disponibile în ultimele câteva săptămâni, credem că cererea depășește oferta cu aproximativ 12 milioane de unități în trimestrul Decembrie, lucru care va influența trimestrele Martie și Iunie, pe măsură ce stocurile vor începe să-și revină în prima jumătate a anului 2022.

Seria de telefoane iPhone 13 a fost lansată în luna Septembrie 2021 și chiar dacă nu a înregistrat vânzări fenomenale în primele săptămâni de la apariție, situația a fost cauzată și de lipsa de stocuri. Pe măsură ce noile telefoane au început să revină în oferta magazinelor, vânzările au crescut. Asta ne arată că publicul vrea ultimul model de telefon de la Apple, dar întâi trebuie să-l poată găsi ca să îl cumpere, corect?

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button