TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Lineup-ul din 2022 al Apple ar putea include și un model de iPhone mai ieftin, dar cu ecran mare

Lumea bârfește despre seria iPhone 13, dar oare s-a gândit cineva dacă Apple ar avea în plan o variantă ceva mai accesibilă pentru anul 2022? Aparent, nu prea, dar vestea salvatoare vine din partea cunoscutului analist Ming-Chi Kuo.

Acesta ne vorbește despre ceea ce pregătește Apple pentru catalogul iPhone de anul viitor. Din câte se pare, noua serie ar debuta ca iPhone 14, iar din această familie vor face parte și două modele „low end” cu ecrane de 6.1 inci și de 6.7 inci. Ming-Chi Kuo se așteaptă ca măcar iPhone-ul de 6.7 inci să fie lansat la un preț sub 900 de dolari, în condițiile în care un astfel de ecran este disponibil pe 12 Pro Max pentru suma de 1099 de dolari.

Ce alte caracteristici ar mai putea avea modelele low-end ale generației 2022 de iPhone?

Se spune că aceste variante vor include și senzori de amprente under-display, o adiție plăcută celor care au început să se sature de accentul pus pe opțiunea FaceID pentru deblocarea telefonului. Acest senzor face parte din planul Apple de a oferi un senzor de amprentă sub ecran mai rapid și mai precis, păstrând o suprafață compactă.

Pe partea de camere, nu se știe încă ce anume are de oferit varianta de buget a iPhone (ce ciudat este să incluzi „de buget” și „iPhone” în același enunț, dar Kuo se așteaptă ca modelele premium să includă o cameră foto principală wide de 48 de megapixeli.

Nu a mai rămas chiar atât de multă vreme până când vom da nas în nas cu ceea ce va fi noul standard, adică iPhone 13, dar se pare că gigantul tech își programează un traseu foarte lung și anevoios. Întâi ecrane de 120Hz produse de Samsung iar acum iOS-uri ieftine? Interesant…

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button