Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Aplicatii utile care nu se regasesc in Google Play Store

/
/
/

Desi numarul de aplicatii din Google Play Store este unul extrem de mare si ar trebui sa gasiti o aplicatie pentru orice, in realitatea nu toate aplicatiile sunt acceptate acolo, desi unele sunt foarte utile, dar nu indeplinesc anumite standarde de legalitate pentru a intra pe Play Store. In lista de jos gasiti cateva aplicatii utile care nu se regasesc in Google Play Store.

Adguard – Aceasta aplicatie este o alternativa la AdBlock. Spre deosebire de orice alt AdBlock, Adguard va protejeaza si impotriva site-urilor cu reclame malitioase, si ajuta la economisirea traficului de internet, deoarece tot procesul este realizat in cloud. Acesta functioneaza si pe PC si poate bloca inclusiv reclamele din Skype sau uTorrent, la fel si din aplicatiile de pe Google Play Store. De asemenea fucntioneaza cu orice browser, practic traficul fiind redirectionat prin acest firewall. In plus nu necesita root.

Showbox – Este o alternativa la Popcorn Time. Puteti urmari filme si seriale pe telefon, tableta sau orice alt dispozitiv compatibil, fara a fi necesara descarcarea acestuia. Aplicatia are suport si pentru Chromecast.

Amazon Underground –  Prin Amazon Underground aveti acces la jocuri si aplicatii platite, care poti fi descarcate de aici in mod gratuit si legal. De asemenea gasiti oferte exclusive la alte aplicatii.

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

13 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar