Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Aplicatii pentru Android care va avertizeaza in caz de cutremur

/
/
/

Datorita cutremurului care tocmai ne-a zguduit zilele trecute, am cautat aplicatii pentru Android care ne pot alerta din timp cand se produce un astfel de eveniment.

Biziday – Desi este o aplicatie pentru stiri, aceasta integreaza si un sistem de alerte pentru cutremur. In Bucuresti avem la dispozitie 25-30 de secunde pentru a ne pregati de cutremur, iar aplicatia a alertat cu succes cutremurul recent.

Earthquake Alert! – Aceasta aplicatie functioneaza la nivel global. In U.S alerteaza cutremurele care au o magnitudine de 1, iar pentru restul lumii alerta incepe la o magnitudine de minim 4.5.

My Earthquake Alerts Pro – Desi costa 11 LEI, aplicatia functioneaza la nivel global, are alerte de tip push si dispune de un istoric al cutremurelelor incepand cu 1970.

MyShake – Aplicatia este gratuita si se bazeaza pe senzorii telefonului pentru a detecta cutremurele. Aceasta functioneaza la nivel global, dar se poate seta si un perimetru de la 50KM pana la 200KM de locatia in care va aflati. Aplicatia se bazeaza pe colectarea de date de la cat mai multe dispozitive pentru confirmarea unui cutremur.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

9 Comments

  1. „Biziday…aplicatia a alertat cu succes cutremurul recent „. Pe mine nu m-a alertat. Dar mi-a trimis un mesaj la cateva minute in care spune ca a fost cutremur dar alerteaza doar la seisme de peste 6 grade richter.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar