TECH

Aplicații pentru editare video pe telefon: Cinamaker, LumaFusion si FilmoraGo

Când vine vorba despre producție video, editarea este cheia pentru realizarea unui videoclip de succes. În calitate de editor video, doriți să vă asigurați că videoclipul vostru spune o poveste. Chiar dacă unele programe și echipamente de editare sunt destul de scumpe, este posibil să fotografiați și să editați un videoclip având în mână doar un telefon inteligent.

Există câteva aplicații gratuite sau la un preț accesibil pentru telefon, concepute pentru a edita conținutul video. Enumerăm mai jos trei aplicații de editare video pe care ar trebui să le încercați în 2018:

1. Cinamaker
Cinamaker este un studio live cu mai multe camere pe care îl poți purta în buzunar. Vă permite să sincronizați patru telefoane simultan și să le convertiți într-un studio în mișcare. Spre deosebire de echipamentele convenționale, Cinamaker este foarte portabil și ușor de configurat. Puteți începe să faceți streaming în mai puțin de trei minute, în comparație cu echipamentele convenționale, a caror instalare ar putea dura si cateva ore.

Cinamaker susține că este atât de ușor de operat, încât chiar și un copil de 10 ani ar putea să o facă. Aplicația este gratuită pentru descărcare, dar achizițiile din aplicație au cost suplimentar.

2. LumaFusion
LumaFusion este un editor video multitrack creat pentru dispozitive mobile, folosit de jurnaliștii mobili, de producătorii de filme și de producătorii de video profesioniști. LumaFusion are o gamă largă de caracteristici care vă permite să spuneți cu succes povestiri, incluzând zeci de tranziții, un mixer audio live, instrumente de corectare a culorilor, o bibliotecă muzicală cu drepturi de folosire și multe altele.

Această aplicație este în prezent disponibilă pentru dispozitivele iOS și costă 19,99 dolari. Înainte de a o cumpăra, asigurați-vă că LumaFusion este soluția perfectă de care aveți nevoie și are toate caracteristicile necesare vouă.

3. FilmoraGo
FilmoraGo este o aplicație care vă permite să editați videoclipuri cu efecte distractive cum ar fi teme, titluri și texte, suprapuneri, filtre, elemente și tranziții – urmând să adauge și mai multe efecte în curând.

Disponibila pentru dispozitive iOS și Android, FilmoraGo aduce instrumente video de desktop pe dispozitivul vostru mobil, făcându-l mai convenabil și accesibil pentru a edita conținut video.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button