MORE

Aplicatii Microsoft pe Cyanogen anuntate oficial

Daca doresti aplicatii Microsoft pe Cyanogen, precum Bing, Skype, OneDrive, OneNote, Outlook, ai toate sansele sa le gasesti acolo fara sa mai faci nimic pentru a le instala. Cyanogen a anuntat oficial faptul ca va preinstala aplicatii Microsoft ca standard in versiunea sa modata de Android.

Bine, nu este chiar o mare dezvaluire, avand in vedere ca deja existau zvonuri care confirmau includerea de aplicatii Microsoft pe Cyanogen, asa ca multi useri nu au fost surprinsi de anuntul oficial. Pe langa asta mai exista si un zvon cum ca Microsoft au cumparat ceva actiuni la Cyanogen, cel mai probabil pentru a ajuta la implementarea Windows Phone-ului pe dispozitivele Android, Microsoft dorind sa ofere optiunea de instalare a propiului sistem de operare pe terminalele Android.

Includerea de aplicatii Microsoft pe Cyanogen este un pas importat pentru ambele parti, dar si pentru utilizatori, care nu mai trebuie sa isi bata capul cu probleme de compatibilitate sau alte chestii ce pot „rasari” dupa instalarea modului. Pe langa asta sunt si multi useri care ruleaza Cyanogen pe terminale mai vechi, care, odata cu acest update vor avea versiuni stabile ale aplicatiilor, facand trecerea la un Cyanogen mod cu atat mai incitanta. Mai ales daca folosesc telefonul si pentru munca.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button