Știri ITRSS PaginaDeMediaTECH

Aplicatia YouTube Studio atinge 100 de milioane de descarcari

Cel mai recent milestone in materie de numar de descarcari pentru aplicatiile populare a fost atins de YouTube Studio. Aplicatia a inregistrat 100 de milioane intr-un timp relativ scurt. YouTube Studio este folosit cu precadere de catre creatorii de continut. Seriviciul le permite acestora sa isi gestioneze canalele si sa monitorizeze interactiunea audientei cu materialele incarcate: comentarii, vizualizari, profituri si altele.

Faptul ca YouTube Studio a fost lansat si ca aplicatie pentru dispozitivele mobile ne arata ca exista mult mai multi creatori de continut decat ne-am fi asteptat. Pe langa trasaturile specifice managementului unui canal YouTube, aplicatia ofera creatorilor posibilitatea de a incarca thumbnails personalizate mult mai rapid si le permite sa faca uz de functia „smart reply”. Oh, si este compatibila cu dark mode. Pentru ca stiu ca unele persoane chiar tin la asta, asa ca…De ce nu?

Cele mai recente update-uri au avut loc in luna iulie a acestui an, dar chiar si asa, YouTube Studio este pe val.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button