MORE

Aplicatia Youtube nu va mai functiona pe versiuni mai vechi de SmartTV si dispozitive iOS

Prima versiune de televizoare inteligente a fost pentru multi un motiv de bucurie. Nu numai ca se putea accesa Google, Skype si alte programe, dar aveai acces la Aplicatia Youtube inclusa pe acestea. Ei bine, aplicatia Youtube nu va mai functiona pe versiuni mai vechi de SmartTV si dispozitive iOS, mai exact iOS 6.

Pe multe dintre modelele de televizoare inteligente din 2012 nu va mai functiona aplicatia youtube, dar, aici se includ si alte dispozitive, precum Apple TV, televizoare Panasonic, Sony, Samsung, Playere Blu Ray si versiunile 1 si 2 de Google TV. Lista este destul de lunga se pare, iar asta se datoreaza conform unor speculatii unor brese de scuritate, care ar putea afecta dispozitivele. Pe de alta parte, daca dispozitivul suporta, poti sa-i faci un upgrade de la iOS 6 la iOS 7, astfel putand sa pastrezi aplicatia functionala. Sau, alternativa, poti pur si simplu sa accesezi Youtube din browserul dispozitivului, atat timp cat acesta are suport pentru HTML 5 sau Flash Player. Daca nu, este foarte posibil sa nu mai poti folosi Youtube pe acel terminal.

Lista terminalelor care pierd aplicatia Youtube si cum poti face upgrade-ul la un nou sistem de oprarere sau firmware se gaseste aici

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button