Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Aplicația PS4 Remote Play este acum disponibilă pe iOS

/
/
/
img

Pentru o lungă perioadă de timp, ați avut ocazia să utilizați PS4 Remote Play pe un calculator cu Windows sau un dispozitiv Android (dacă este produs de Sony), dar astăzi aplicația ajunge și pe dispozitivele iOS. Veți putea utiliza un iPhone sau iPad ca un display de PS4 prin Wi-Fi.

De asemenea, veți putea să folosiți ecranul și pe post de controller pentru a vă controla consola PS4. Voice chatul în jocuri este, de asemenea, suportat de aplicație, astfel încât să puteți utiliza microfonul iPhone-ului. De asemenea, veți putea utiliza un dispozitiv iOS și pe post de tastatură.

Aplicația va funcționa cu orice dispozitiv iOS care rulează versiunea 12.1 sau o versiune ulterioară. Sony recomandă un iPhone 7 sau mai nou, iPad de generația a 6-a sau mai nouă, sau un iPad Pro de generația a doua sau mai nou pentru cele mai bune rezultate. Sony menționează că aplicația nu va funcționa cu controlerul DUALSHOCK 4, iar aplicația PS4 Remote Play nu este compatibilă cu toate jocurile. În sfârșit, aplicația funcționează numai prin Wi-Fi, astfel încât nu puteți utiliza o conexiune de date mobile.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar