TECH

Aplicația pentru Google Drive va fi retrasă anul viitor

Sper că nu aveți de gând să folosiți aplicația desktop a lui Google Drive prea mult anul viitor, fiindcă Google dorește să înceteze suportul pentru ea.

Începând cu 11 decembrie 2017 aplicația lui Google Drive pentru desktop nu va mai primi suport, iar din ziua de 12 martie va înceta să funcționeze în totalitate. Din fericire, există o aplicație secundară, numită Backup and Sync, ce ar putea să preia funcția de upload către Drive.

Așa că nu este tocmai ceva critic, dar tot poate fi iritant pentru cei care tot se trezesc periodic obligați să schimbe aplicația pe care o foloseau până acum. Măcar Backup and Sync face în mare parte același lucru… nu totul, dar predominant. Cei care și acum duc dorul lui Google Talk au rămas cu ochii în soare, nefiind nici un înlocuitor apt care să ofere mesagerie text rapidă, eficientă, alături de o notificare pentru primirea de e-mail. Probabil asta făcea parte dintr-o conspirație pentru a obliga utilizatorii de Google Talk să își cumpere telefoane mobile Android. Știu, sună bizar, dar a funcționat.

[GHacks]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button