Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Aplicatia oficiala UEFA Euro 2016 prezintă scurgeri de date cu caracter personal

/
/
/

Aplicatia oficiala UEFA Euro 2016 prezintă scurgeri de date cu caracter personal, avertizeaza cercetatorii de securitate. Aplicația transmite acreditările utilizatorului – inclusiv numele de utilizator, parole, adrese, și numere de telefon – printr-o conexiune la internet nesigura, a descoperit firma de securitate mobila Wandera.

Lipsa de criptare în aplicație, care a inregistrat peste 100.000 de download-uri, oferă o posibilă conduita pentru scurgeri de date. Wandera avertizează că ambele versiuni de iOS și Android ale aplicației sunt vulnerabile. El Reg a transmis avertismentul echipei de presă a UEFA cu o cerere pentru comentarii.

Nici un cuvânt pana, dar vom actualiza această poveste când vom auzi mai mult. SmartWire Labs de la Wandera a declarat că a asistat la o crestere a numarului de telefoane care au accesat website-uri malitioase – cel mai probabil legat de numărul tot mai mare de reclame pe mobil – de când a început turneul. „Utilizarea datelor a crescut de la începutul Euro 2016, ceea ce nu este o surpriză pentru nimeni”, a declarat Eldar Tuvey, seful executiv al Wandera.

„Ceea ce este clar, cu toate acestea, este faptul că fanii fotbalului călătoresc în toată Europa si acceseaza aplicații și site-uri care nu le sunt familiare pentru a avea acces la zi asupra informațiilor care ii intereseaza. Analiza noastră dovedește că chiar și așa-numitele „surse de încredere” sunt o sursa de risc și vulnerabilitate – astfel ca întreprinderile trebuie să fie echipate pentru a le face față”.

wandera.com

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar