MORE

Aplicatia HTC Zoe, disponibila acum in Play Store: filme „la foc automat” din continutul telefonului tau

HTC tocmai au adaugat in Play Store aplicatia Zoe, care poate fi instalata si pe telefoanele altor producatori. Momentan aplicatia este in stadiul Beta. Aceasta nu este exact aceeasi aplicatie cu care vine HTC One M8, dar tot este interesanta daca vreti sa faceti clipuri din poze peste care puteti adauga si un soundtrack.

In momentul de fata, pe lista cu terminale suportate se afla Nexus 5, Galaxy S5, Galaxy Note 3 si Galaxy S4, dar telefoane ca LG G3 sau Moto X inca nu pot rula aplicatia. Zoe ar trebui sa functioneze pe orice telefon de la LG, Samsung sau HTC care are instalat Android 4.4 sau mai sus, dar HTC inca lucreaza la compatibilitatea aplicatiei cu terminalele altor producatori.

Zoe iti permite sa alegi o serie de imagini sau clipuri din telefon, ai apoi iti face automat un montaj video cu tot cu muzica pe fundal. Un lucru care i-ar putea deranja pe unii este necesitatea de a te loga in aplicatie folosind un cont de Facebook sau Google+. Aplicatia poate fi descarcata de pe Play Store: Zoe.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button