Telefoane

Aplicatia FIFA CM Brazilia 2014, sau cum sa devii microbist daca nu esti deja!

Noi, cei din echipa de la Zon@ nu suntem mari microbisti. Nu ne uitam la meciuri si nu cantam balade ale echipelor cu care tinem. Pentru ca nu prea tinem cu nimeni. Majoritatea dintre noi nici macar nu stim care-i treaba cu ligile, clasamentul, punctele, nu stim jucatorii pe nume si nici nu stim sa-i recunoastem mai ales daca-i vedem mici, de la spate pe teren. Acest aspect este un mic deficit social, mai ales atunci cand toata lumea vorbeste despre meciuri iar noi ne uitam, vorba aia, ca curca-n lemne. Insa baietii de la FIFA au reusit imposibilul. Au facut o aplicatie care nu numai ca ne-a facut sa ne uitam la meciuri si sa urmarim scoruri, insa ne-a transformat in…adevarati microbisti.

Nu sunt sigur ca scopul lor principal a fost sa o construiasca atat de explicativ, insa cu siguranta au facut o treaba nemaipomenita. Aplicatia ofera intr-o interfata curata informatii atat de complete incat acum pot spune ca stiu cine, ce, cand si unde joaca. La inceput iti alegi echipa pe care o sustii in Campionatul Mondial, apoi esti introdus in meniul principal, unde poti vedea sectiuni precum: Live, unde poti vedea live scorul echipelor care joaca in momentul respectiv si de unde poti vota omul meciului, News, ce contine cele mai noi stiri din domeniu, Teams, care iti dezvaluie toate echipele care participa la Campionatul Mondial, Standings, unde poti vedea clasamentul pe grupe, Awards, unde vezi premiile oferite pana acum jucatorilor, Destination iti dezvaluie stadioanele unde se tin meciurile pe durata campionatului, Statistics, unde poti vedea diverse statistici interesante colectate pe parcursul meciurilor deja desfasurate, Social si Games.

Iar prin toate aceste meniuri, in permanenta este prezent un alt meniu in partea de jos unde poti vedea programul meciurilor trecute si viitoare. Pe langa acestea mai exista si alte meniuri precum Ranking, Match Centre sau Explore FIFA. Aplicatia trimite notificari in timpul meciurilor pentru o multime de lucruri precum goluri sau cartonase rosii, acestea putand fi customizate din setari. Tot in setari mai poti adauga sau elimina echipe favorite, poti schimba limba aplicatiei si poti chiar selecta daca aplicatia sa se actualizeze doar pe wireless sau si pe 3G. Din punct de vedere al stabilitatii nu avem nimic de reprosat. Se comporta excelent si nu uita niciodata sa trimita notificari la momentul potrivit. Noi nu am mai dat note la review-uri din motive bine intemeiate, insa de data aceasta vom face o exceptie. Pentru motivele enumerate si pentru multe altele, aceasta aplicatie primeste de la Zon@ nota 10!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button