PC&Consoles

Aplicatia de Steam Mobile ajunge intr-un final si pe Windows Phone

Cand vine vorba de oferta, magazinul virtual Windows Phone nu este locul de unde doresti sa incepi, oferta fiind limitata.

Chiar si asa, cei care au ramas fideli acestui sistem de operare mobil, in defavoarea unui OS precum Android sau iOS, au avut de suferit, mai ales daca sunt gameri. 

Steam si-a lansat aplicatia de mobil in 2012, iar aceasta adreseaza multe probleme de securitate a contului de Steam. Din nefericire pentru posesorii de Windows Phone, acestia abia acum pot instala aplicatia, dar si aceasta cu destul de multe limitari.

Asta pentru ca in acest moment aplicatia de Steam Mobile functioneaza doar pe Windows 8.1, o versiune Windows 10 Mobile fiind aparent inca in dezvoltare. Totusi, gratie acestei aplicatii, poti acum sa accesezi marketplace-ul, sa incepi descarcari de la distanta pentru a instala jocuri, Steam Guard, trade-uri si vanzari de iteme. Are cam tot ce ii trebuie, doar ca a venit un pic cam prea tarziu si cu prea multe limitari. Chiar si asa, mai bine mai tarziu decat niciodata … nu Valve?

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button