Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Aplicatia BOOXUP – cea mai mare biblioteca din lume?

/
/
/
img

BOOXUP este o aplicație care vă permite sa va imprumutati cartile. Platforma permite schimbul sau împrumutul cărților voastre pe Internet, datorita unui sistem GPS. Poti vedea on-line ce cărți sunt disponibile în biblioteca vecinilor tai și în schimb le propui titluri pe care le-ai citit deja. Este un sistem foarte intuitiv, pentru ca ajunge doar sa scanezi codul de bare al cartii pentru a obține în mod automat referințele sale.

homebook

Aplicația este mai mult decât o bibliotecă tradițională, pentru ca poti împrumuta carti duminica, in mijlocul noptii sau chiar de sarbatori.

Pentru cine este perfecta aceasta aplicatie? Pentru cei pentru care cărți traditionale sunt prea scumpe … dar nu sunt încă gata pentru a face trecerea la cartile digitale.

Exista deja 15 000 de cărți disponibile în mai multe limbi (franceza, rusă, arabă, engleză, spaniolă, daneză). Aplicatia este disponibila gratuit pe AppStore.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar