PC

Aplicatia anti-spoilere Game of Thrones exista si este disponibila chiar acum

Sunt multe momente in care uiti ca trebuie sa te uiti cu sfintenie in week-end la Game of Thrones, doar pentru a ajunge la scoala sau la munca si dragii si scumpii tai colegi sa iti tranteasca in feed o tona de spoilere Game of Thrones, fara sa stie ca tu ai fost prea ocupat sa te uiti in seara precedenta.

Exemplul: „Uite frate ce tare e meme-ul asta cu Ion Omat!” credem ca il stie toata lumea. Colegul trimite link-ul, tu apesi link-ul in cauza si brusc iti pare rau pentru ca acum un punct culminant al episodului ti-a fost deconspirat. Nu si de acum incolo! 

Dar ce este Game of Spilers? Ei bine, este vorba despre o aplicatie de Google Chrome care iti blocheaza in toate feed-urile de Facebook, Twitter, Reddit si Google News orice fel de informatie legata de Game of Thrones.

Aceasta detecteaza si blocheaza toata postarile de pe Facebook, Reddit sau Twitter, precum si stirile din Google News ce mentioneaza Game of Thrones, dar si multi alti termeni legati de serie, precum Winterfell sau Targaryen. Orice spoiler blocat poate fi vizionat de catre cei curajosi dand click pe zona inegrita – asta va dezvalui treptat postarea oferindu-va inca circa 3 secunde sa feriti privirea.

Acum daca cineva aplica acelasi principiu si pentru Walking Dead si Doctor Who ce bine s-ar simti acest redactor.

[GitHub]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button