GamingMobileȘtiri IT

Apex Legends se pregătește pentru lansarea pe mobile

Apex Legends este deja extrem de popular pe PS4, Xbox One și PC, iar acum vine pe o nouă platformă și o nouă piață. Ca parte a conferinței cu asociații a distribuitorului Electronic Arts, CEO-ul Andrew Wilson a confirmat că o versiune pentru mobile a jocului de battle royale este în lucru, în timp ce EA este, de asemenea, în „negocieri avansate” pentru a lansa Apex Legends în China.

Wilson a declarat:

Suntem foarte entuziasmați de viitorul lui Apex Legends… Angajamentul este puternic și avem planuri mari pentru Legende și lumea în care acestea concurează. Ne aflăm în negocieri avansate pentru a aduce Apex Legends în China și pe mobile, iar noi vă vom anunța din timp când aceste negocieri sunt încheiate.

Apex Legends pe mobile nu este o mare surpriză, deoarece piața de jocuri mobile este masivă și reprezintă un alt mod pentru EA de a face bani din joc. Ceilalți giganți ai genului de battle royale, PUBG și Fortnite, au și ei versiuni de mobile.

În Coreea, o altă piață importantă pentru jocuri, Wilson a subliniat că EA este distribuitorul direct al lui Apex Legends. El a declarat:

Jocul oferă o oportunitate pentru noi de a construi o legătură directă cu jucătorii noștri de acolo și sperăm să reușim să folosim acest lucru și pentru alte jocuri.

În declarațiile sale, Wilson a menționat că Apex Legends este titlul „cu cea mai rapidă creștere” din istoria EA. După ultima numărătoare a companiei, jocul a ajuns la 50 de milioane de jucători. El a menționat, de asemenea, că aproape 30% dintre jucătorii Apex Legends sunt „noi veniți la EA„, ceea ce este o veste bună pentru distribuitor.

Suntem incredibil de încântați și umili de pasiunea pe care o au fanii din întreaga lume pentru Apex Legends. Suntem acum foarte atenți să oferim pentru această comunitate globală masivă un serviciu live pe termen lung, incluzând noi sezoane cu conținut mai robust de Battle Pass, noi legende și evoluții interesante pentru mediul în care se desfășoară jocul.

Este doar începutul pentru Apex Legends, a spus Wilson. Primele detalii despre sezonul 2 al jocului vor fi anunțate la evenimentul EA Play în luna iunie.

De asemenea, în timpul conferinței EA cu asociații, compania a anunțat că noul IP al companiei BioWare, Anthem, nu a reușit să-și îndeplinească așteptările. Cu toate acestea, compania își menține angajamentul de a extinde și îmbunătăți titlul.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button