GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Apex Legends are o scădere masivă de venituri

Apex Legends a picat pentru prima dată de la lansare din top 10 al jocurilor cu cele mai bune încasări, potrivit companiei de cercetare de piață SuperData, deținută de Nielsen.

Jocul a generat 24 de milioane de dolari în aprilie, a declarat SuperData în ultimul său raport lunar, care marchează o scădere cu 74% față de februarie, luna în care s-a lansat shooterul. Statisticile acoperă versiunile atât de PC cât și de pe consolă.

Veniturile din aprilie de pe PC au fost mai mici decât ale altor jocuri, precum Counter-Strike: Global Offensive, Sekiro: Shadows Die Twice și The Division 2, potrivit raportului. League of Legends a fost jocul cu cele mai bune încasări.

Scăderea veniturilor reflectă o scădere a interesului pe Twitch: în luna mai, jocul a ajuns în medie la aproximativ 20.000 de spectatori, potrivit lui Twitch Tracker, comparativ cu peste 200.000 în februarie.

Respawn probabil va spera ca actualizările pregătite pentru viitorul apropiat vor putea aduce înapoi unii dintre acei jucători care și-au pierdut interesul.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button