GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Apex Legends ar putea primi moduri de joc solo și duo

Respawn a oferit surpriza începutului de an cu Apex Legends, un joc de tip battle royale care abordează genul un pic altfel decât Fortnite sau PUBG. Una din marile diferențe față de marii competitiori este că jocul suportă la timpul prezent doar echipe de trei jucători. Acest lucru ar putea fi schimbat în curând, dacă este să dăm crezare unui leak oferit de dataminerul ShiinaBR. Acesta a descoperit în fișierele jocului mențiuni despre moduri de joc solo și duo pentru Apex Legends, care ar urma să fie implementate în curând. Într-o postare de Twitter acesta remarcă precizări găsite în codul jocului despre „2-man Squads” și „#SOLO_MODE”, care sunt destul de explicite în ciuda lipsei de detalii suplimentare.

Planul pentru primul an al echipei din spatele lui Apex Legends nu a făcut vreo precizare despre aceste două moduri de joc, dar includerea lor ar fi binevenită, de vreme ce competitorii le au deja, iar titlul nu ar avea decât de câștigat implementându-le. Surprinzător pare însă faptul că pare să existe o anumită mișcare de rezistență la această idee printre fani. Mai multe topicuri apărute pe subredditul Apex Legends susțin că jocul a fost conceput pentru a fi abordat în echipe de câte trei persoane și că o nouă formulă, mai ales solo, ar priva jocul de principalul lucru care îl face deosebit.

Într-o altă știre neoficială legată de Apex Legends, care la rândul ei nu este teribil de surprinzătoare, se pare că titlul va primi un mod cu clasamente online, unde jucătorii vor atinge diverse ranguri în statistici competitive. EA nu a confirmat încâ niciuna dintre noutăți.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button