GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Apex Legends ar putea ajunge pe Nintendo Switch în câteva săptămâni

Atunci când a făcut prima dată ochi, Apex Legends efectiv a rupt gura târgului pe segmentul jocurilor battle-royale. Apărut de nicăieri, peste noapte, jocul celor de la Respawn Entertainment a luat cu asalt Origin-ul, făcându-și în cele din urmă loc și pe Steam, după câteva cafteli cu EA pe motivul launcher-ului. Ah,da, varianta de Steam are launcher nativ, adică nu-ți mai trebuie Origin-ul.

Respawn nu se mulțumește doar cu PC, Xbox și PlayStation. Versiunea pentru Nintendo Switch a lui Apex Legends este deja în lucru, iar zvonurile indică faptul că aceasta va fi disponibilă chiar la începutul lunii următoare, adică pe 2 februarie.

Profeții care au văzut în stele acel „2 februarie” pare că s-au aliniat cu data la care începe Season 8 pe Apex Legends, ceea ce înseamnă că posesorii de Switch ar putea să intre direct în miezul acțiunii datorită opțiunii de cross-play.

Veștile sunt susținute de faptul că versiunea pentru Nintendo Switch a primit deja ratingul aferent, adică jocul se află cel puțin în stadiul final, la câteva luni bune după ce a fost anunțat și amânat. Posesorii consolei-hibrid nu vor mai trebui să aștepte mult. În teorie. În practică, nu ne rămâne decât să așteptăm un anunț oficial din partea studioului.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button