GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Apex Legends are peste 50 de milioane de jucători în doar o lună

Apex Legends a avut un start rapid, câștigând 25 de milioane de jucători în doar o săptămână. Jocul de battle royale a depășit un alt număr de referință, dezvoltatorul său anunțând că a atins 50 de milioane de jucători. Într-un videoclip care detaliază această reușită, Respawn a împărtășit alte statistici privind durata de viață a jocului de până acum.

Cei 50 de milioane de jucători, în decurs de o lună, au folosit 158 ​​de milioane de finishers, 170 de milioane de respawns și au activat 1,3 miliarde de ultimate. Cel mai mare număr vine de la caracteristica ping ușor de utilizat care, așa cum precizează videoclipul, a fost folosită de jucători de 31 de miliarde de ori.

În momentul în care Apex Legends și-a dezvăluit obiectivul de 25 de milioane, a remarcat, de asemenea, că a atins un punct maxim de 2 milioane de utilizatori conectați simultan. Acest videoclip nu descrie un nou număr concurent maxim, astfel încât este posibil să nu fi fost încă depășit.

Funcția de ping este una care a scos în evidență Apex Legends, dar care deja a început să inspire pe imitatori. Fortnite, actualul lider în spațiul de battle royale, a fost actualizat recent cu propriul său sistem de ping. Este normal ca sistemul de ping să devină atât de folositor, deoarece caracteristica permite o comunicare ușoară non-verbală pentru a semnala puncte de interes pentru colegii voștri de echipă.

Apex Legends se pregătește să-și lanseze propriul battle pass. Conținutul său este încă un mister, dar probabil nu vom mai avea mult de așteptat până să aflăm.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button