GamingPC&ConsolesTech&IT

Apex Legends are peste 25 milioane de jucători după doar o săptămână

Apex Legends a atins 2,5 milioane de jucători și aproape 600.000 conectați simultan în prima zi de operare, și la doar câteva zile după a trecut pragul de zece milioane de jucători și un milion conectați simultan. La o săptămână de când s-a lansat fără niciun fel de beta test sau alt mod de hype înainte de lansare, nu se ivește niciun semn de încetinire a creșterii: șeful de la Respawn, Vince Zampella, a spus că a depășit acum 25 de milioane de jucători și a avut un apogeu de „peste două milioane jucători simultani„.

Într-o actualizare, Zampella a scris:

De când am lansat săptămâna trecută Apex Legends, am văzut crearea unei comunități Apex Legends care este încântată, prosperă și plină de feedback și idei extraordinare. Scopul nostru este să construim acest joc împreună cu voi, comunitatea noastră, așa că continuați să ne oferiți feedbackul vostru pentru că într-adevăr ascultăm.

El a amintit, de asemenea, evenimentele pe termen scurt din Apex Legends, inclusiv Twitch Rivals Apex Legends Challenge, cu 48 de streameri care concurează unul împotriva celuilalt pentru un fond de premii în valoare de 200.000 dolari în două evenimente pe 12 și 19 februarie, și începutul primului sezon al jocului, care va introduce noi personaje, arme, loot și Battle Pass. Loot-ul cu tematica Ziua Îndrăgostiților va fi și el disponibil în această săptămână pentru o perioadă limitată – probabil începând cu 14 februarie care, conform Wikipedia, este actualmente „Ziua Îndrăgostiților”.

Nu este încă confirmat, dar Apex Legends ar putea primi, de asemenea, modurile Solo, Duos și ranked play, la un moment dat în viitorul probabil relativ apropiat.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button