Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Aparent, Baldur’s Gate III este în producție

/
/
/

Este interesant cum se învârte roata timpului. În 1998, Baldur’s Gate a fost creditat pentru revigorarea de unul singur a întregului gen CRPG.

De atunci și până acum i-a mai pălit din glorie, dar ultimii ani au văzut o renaștere a interesului pentru acest tip de joc, cu titluri precum Divinity: Original Sin, Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera și, cel mai recent, Pathfinder: Kingmaker. Și ar fi posibil ca Baldur’s Gate să fie beneficiarul reînvierii acestui gen.

Dovezile – care, ca să fim sinceri, sunt mai degrabă o insinuare – ne apar sub forma unui un tweet de la șeful inXile Entertainment, Brian Fargo.

Tweet-ul a fost un raspuns la o referire la articolul scris de Rock, Paper, Shotgun în 2012, in care Beamdog, studioul care a facut Baldur’s Gate Enhanced Editions și expansion-ul Siege of Dragonspear, a spus ca a face Baldur’s Gate 3 este scopul lor pe termen lung.

Studioul a declarat la acea vreme:

Ne gandim clar la Kickstarter, care are atat de mult sens si rezolva atatea probleme. Cred că ceea ce face Brian [Fargo] cu Wasteland este foarte interesant.

Dar Beamdog a spus redacției PCGamesN că nu lucrează la joc, iar Larian a negat un zvon total neîntemeiat de pe RPG Codex cum că ar fi obținut licența pentru Baldur’s Gate. În ceea ce-l privește pe Fargo, el a refuzat să comenteze mai departe, spunând într-un e-mail că el „nu ar trebui să spună mai mult„.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar