GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Aparent, Baldur’s Gate III este în producție

Este interesant cum se învârte roata timpului. În 1998, Baldur’s Gate a fost creditat pentru revigorarea de unul singur a întregului gen CRPG.

De atunci și până acum i-a mai pălit din glorie, dar ultimii ani au văzut o renaștere a interesului pentru acest tip de joc, cu titluri precum Divinity: Original Sin, Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera și, cel mai recent, Pathfinder: Kingmaker. Și ar fi posibil ca Baldur’s Gate să fie beneficiarul reînvierii acestui gen.

Dovezile – care, ca să fim sinceri, sunt mai degrabă o insinuare – ne apar sub forma unui un tweet de la șeful inXile Entertainment, Brian Fargo.

Tweet-ul a fost un raspuns la o referire la articolul scris de Rock, Paper, Shotgun în 2012, in care Beamdog, studioul care a facut Baldur’s Gate Enhanced Editions și expansion-ul Siege of Dragonspear, a spus ca a face Baldur’s Gate 3 este scopul lor pe termen lung.

Studioul a declarat la acea vreme:

Ne gandim clar la Kickstarter, care are atat de mult sens si rezolva atatea probleme. Cred că ceea ce face Brian [Fargo] cu Wasteland este foarte interesant.

Dar Beamdog a spus redacției PCGamesN că nu lucrează la joc, iar Larian a negat un zvon total neîntemeiat de pe RPG Codex cum că ar fi obținut licența pentru Baldur’s Gate. În ceea ce-l privește pe Fargo, el a refuzat să comenteze mai departe, spunând într-un e-mail că el „nu ar trebui să spună mai mult„.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button