Tech&ITGamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Cineva a creat un aparat de masaj de gaming pentru mâinile obosite

La începutul anului 2020 făceam cunoștință cu un pat de gaming gândit pentru cei mai leneși dintre pasionații de jocuri. Succesul acestuia a fost limitat (evident), însă a fost destul încât aceeași companie japoneză să inventeze acum un aparat de masaj de gaming pentru mâinile obosite după sesiuni lungi de jucat. Aparatul creat de Bauhutte ar fi în acest fel al treilea accesoriu pentru un setup, alături de mouse și tastatură.

Înăuntrul acestuia găsim 15 căptușeli umplute cu aer ale căror intensitate poate fi ajustată individual. Acestea au rolul de a-ți masa mâna, iar dacă ai mâinile reci, încălzitorul integrat va fi o adiție pe care o vei aprecia. Ca multe alte lucruri create în Japonia, aparatul de masaj de gaming de la Bauhutte este o nebunie cu ciucuri, vorba lui Dan, iar la prețul de numai 150$ este o atrocitate de accesoriu.

Este ridicol, dar probabil are și un sens. Din perspectiva unuia ca mine, care lucrează toată ziua la PC și cu mii de ore de jocuri multiplayer la activ, nu este un produs inutil. Durerile de încheietură au devenit ceva normal, dar de multe ori am nevoie de o pauză scurtă și de un masaj cu cea de-a doua mână pentru a-mi reveni, deci se poate trăi și fără un plastic cu perne de aer.

P.S.: M-am gândit deja la ce se mai poate masa cu un aparat de genul, așa că vă rog, fără comentarii explicite 🍆

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button