GamingPC&ConsolesTech&IT

Apar noi semne că Red Dead Redemption 2 va sosi pe PC

Red Dead Redemption 2 a fost lansat zilele trecute, așa că foarte mulți oameni și câteva pisici rătăcite îl joacă în acest moment, pe XBone și PS4. Dar cum rămâne cu varianta sa de PC pe care tot sperăm să o vedem anunțată într-o bună zi?

Eh, acea zi este din ce în ce mai apropiată și mai probabilă să existe, pentru că aplicația de mobil a lui Red Dead Redemption 2 arată câteva semne clare că o varianta de PC este deja în dezvoltare. Fișierele aplicației includ referințe clare la conectarea sa cu o variantă de PC a jocului, precum și o varianta de PC a aplicației în sine.

Fișierele mai indică o varietate de setări grafice posibile pentru joc, precum și numeroase stări pentru diversele sale componente. Lista este foarte lungă, dar poate fi văzută pe aici dacă sunteți interesați de ele.

Pe acolo veți mai găsi și ceva foarte interesant. Există o referință la Oculus. Nu este clar deocamdată dacă este vorba de Oculus Rift, sau dacă Rockstar pur și simplu folosește această denumire pentru o altă componentă a jocului.

Compania a făcut în trecut ceva experimente cu realitatea virtuală, ca în cazul variantei de VR a lui LA Noire, dar nimic oficial deocamdată pentru jocurile mai mari. Deși GTA 5 în VR funcționează foarte bine, după experimentele făcute de comunitate.

Dacă va sosi cumva pe PC, atunci Red Dead Redemption 2 ar putea fi disponibil cel târziu prin vara lui 2020, dacă mergem după tradiție. Poate chiar mai devreme.

[Rockstar Intel]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Mai mult decat atat,cand joci GTA V se recomanda sa facem anumite misiunI pentru a debloca ceva care poate fi folosit in RDR 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button