TECHTech&ITTelefoane

Apar noi detalii despre telefonul pliabil de la Samsung

Smartphone-ul pliabil de la Samsung este așteptat să fie prezentat în spatele ușilor închise în această lună în timpul conferinței producătorului dedicate dezvoltatorilor din San Francisco, dar șansele de a fi anunțat oficial sunt scăzute. Cele mai recente informații sugerează că telefonul va fi lansat la începutul anului viitor.

Conform unei noi știri, telefonul va fi numit Galaxy F (probabil „F” de la „foldable”) și va purta un număr de model SM-F900U – un algoritm destul de similar cu schema de nume folosită pentru seria Galaxy S. Raportul menționează, de asemenea, că unitățile de pre-producție sunt testate în SUA cu versiunea de software F900USQU0ARJ5.

De asemenea, sugerează că telefonul va conține o versiune unică de UI a lui Android, dezvoltată în parteneriat cu Google. Dispozitive cu numere de model SM-F900F și SM-F900N au fost, de asemenea, sugerate, fiind posibil destinate piețelor europene și asiatice, ceea ce este un indiciu puternic că smartphone-ul pliabil va fi disponibil la nivel global.

Samsung nu scapă niciun detaliu despre specificațiile hardware și singura informație neconfirmată în această privință este că Galaxy F se va lăuda cu 512 GB de stocare internă. Nu e de mirare că analiștii prezic prețuri de aproximativ 2.000 dolari.

Dar trebuie să rămânem vigilenți, deoarece sursele sunt neconfirmate, iar scurgerile ar putea fi legate de viitorul telefon de gaming pe care Samsung îl pregătește.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button