Știri ITPCRSS PaginaDeMedia

AOC Q27T1 este un monitor creat in colaborare cu studioul F.A. Porsche

AOC a creat impreuna cu studioul F.A. Porsche un nou monitor. Este vorba de AOC Q27T1, care va fi disponibil si in Romania. Design-ul a fost creat de studioul german si vorbim despre un monitor cu o diagonala de 68.9cm, rezolutie QHD si panou IPS, al carui design este completat de trei laturi fara rama si un picior cu un aspect aparte.

Desig-ul unic al standului asimetric surprinde prin modul in care urmareste distributia fortei pentru a balansa perfect greutatea monitorului. Aspectul accentueaza ingineria sofisticata ce sprijina monitorul, creand impresia unei sculpturi moderne.

Display-ul ascunde ramele pe partea stanga si dreapta in spatele panel-ului. Rama de jos are un aspect glossy, in timp ce spatele curbat si matuit al monitorului scoate in evidenta design-ul acestui model. Porturile I/O sunt ascunse, o singura deschidere fiind prevazuta pentru cabluri. Iubitorii de design vor fi incantati sa aiba acest monitor pe birou, indiferent daca il folosesc acasa sau la locul de munca.

AOC Q27T1 dispune de un panou IPS de 27 de inci ce ofera o reproducere excelenta a culorilor si unghiuri largi de vizualizare. Rezolutia QuadHD (2560x1440p) si un invelis anti-glare ofera o imagine excelenta. Display-ul ofera o gama de culori bogata, ce acopera 90% din gama NTSC si 107% din spatiul de culoare si o luminozitatea de 350 de niti. Monitorul este echipat cu doua porturi HDMI si un DisplayPort si poate fi conectat la o varietate mare de dispozitive.

AOC Q27T1 este disponibil incepand cu luna noiembrie 2019 la un pret recomandat de 1569 lei.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri, dar și componente hardware, alături de articole, analize și desigur, știri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button