PC

AOC anunță un monitor FreeSync de 200Hz

Din categoria „Mai țineți minte când 60Hz însemna ceva?” AOC a dezvăluit un nou monitor a cărui frecvență ajunge până la 200Hz, unul care suportă FreeSync.

Agon AG35QCX este un monitor de 35 de inch, în format 21:9, curbat, care suportă o rezoluție maximă de 2560×1080. Partea cea mai interesantă este că panoul nu este un TN, ci de tipul MVA. Asta înseamnă că nivelul de calitate al imaginii va fi ceva mai mare față de un TN tradițional, unghiul de vedere este mai bun, iar contrastul chiar arată bine. Apoi mai vine și suportul FreeSync care va funcționa între 30Hz și 200Hz. De obicei, VA este un standard ceva mai lent, dar aparent acest panou are un timp de răspuns de 4 milisecunde, ceea ce îi permite să funcționeze la 200Hz.

aoc-monitor-ms2

Monitorul are conectori de tipul DisplayPort 1.2a, HDMI 2.0, 4 porturi USB 3.0 și din motive necunoscute are boxe integrate de 5W. Prețul pentru această monstruozitate este de 600 de dolari, ceea ce ar putea să pară mult sau puțin. Depinde dacă ați văzut sau nu cât costă un monitor cu G-Sync.

[Overclock 3D]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

9 comentarii

  1. Daca sistemul pe care il detii nu are resursele necesare sa scoata 200 fps degeaba cumperi un astfel de monitor gandindute ca joci la rata de refresh 200, in counter strike da merge pe un sistem ok, fa asta cu witcher 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button