MORE

Anunturile Playstation de la Gamescom vizeaza Europa!

Anunturile Playstation de la Gamescom sunt surprinzatoare. Multe dintre acestea sunt directionate catre piata Europeana, lucru care ne vizeaza si pe noi romanii, asa ca nu putem decat sa ranjim si sa infulecam fiecare particica de informatie.

Prima veste buna este ca firma japoneaza a anuntat ca mirco-consola PlayStation TV va fi disponibila in Europa incepand cu 14 Noiembrie. Michael Denny, Vice Presedintele SCEE SONY a spus ca „PlayStation TV, cunoscuta si ca PS Vita TV va avea pretul de 99 de euro si va include 3 jocuri indie”. Iar vestile bune nu se opresc aici. Conform Sony titlurile incluse sunt OlliOlli, Velocity Ultra si Worms Revolution Extreme. Mica cutie de streaming a fost lansata pe piata din Japonia pe 14 Noiembrie anul trecut, deci i-a cam luat ceva lui Sony sa o aduca si in Europa. Sony a mai dezvaluit ca a vandut peste 10 milioane de PS4-uri pana in prezent, evidentiind si faptul ca cererea nu a scazut de la lansarea acesteia, mentinandu-se constanta.

CEO-ul SCE Europe, Jim Ryan, s-a apucat sa ne vorbeasca de Shareplay. Este stabilit sa vina ca o parte a update-ului 2.0 pentru PS4, si este ceva la care nu va asteptati: Shareplay te lasa sa „distribui” o copie a jocului tau (oricare joc) altor prieteni care au PlayStation Plus. Sony se refera la experienta co-op rezultata ca un „virtual couch” (vechiul lan party cu prietenii, dar online) de unde poti face provocari (challenges) pentru diferite jocuri, si sa acorzi controlul avatarului tau unui prieten pentru a te trece de un nivel imposibil pentru tine (nu de Flappy Bird sau Candy Crush). Desigur, asta va necesita sa-i recunosti cuiva superioritatea in gaming (ii faci achievments pe munca ta) 🙂

Pe langa asta acum Playstation 4 te lasa sa faci upload-uri video direct pe youtube cu o aplicatie nativa pentru acest serviciu. Este programat in aceasta toamna si va adauga mai multe facilitati incluzand friend-of-friend” o activitate in sectiunea `What’s New`,acces instant la prieteni si ultimele stream-uri plus abilitatea de a cauta dupa nume reale(da nume reale) Sony spune care mai are multe de anuntat in lunile urmatoare.

Pentru cei interesati, mai jos aveti intreaga conferinta de la Gamescom:

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button