GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Nintendo anunță un nou model de Switch cu ecran OLED de 7 inch

Familia de console portabile create de Nintendo este pe cale să se mărească cu un nou membru, Nintendo Switch OLED. Noua consolă va fi lansată pe data de 8 Octombie și le va oferi jucătorilor o nouă opțiune de ecran pe care să se poată bucura de jocurile favorite.

Noul Nintendo Switch OLED are dimensiuni similare cu cele ale modelului standard, numai că are un ecran mai mare (OLED 7″) care oferă culori mai vii și un contrast mai mare. Noua variantă a consolei dispune de un suport reglabil pentru modul tabletop, un dock nou cu port LAN pentru gaming online, memorie internă de 64GB și difuzoare mai puternice. La fel ca și varianta normală, modelul OLED poate fi conectat și la televizor pentru un ecran mult mai mare.

Nintendo Switch OLED va fi lansat odată cu Metroid Dread

Noul model de Nintendo Switch OLED va fi lansat pe data de 8 Octombrie 2021, în aceeași zi cu Metroid Dread. Cel mai nou joc al seriei este o continuare directă a lui Metroid Fusion și duce saga de titluri 2D mai departe. Grație noului ecran OLED și culorile sale foarte vii, lansarea celei mai recente aventuri a vânătorului de recompense intergalactic, Samus Aran, va fi și mai captivantă.

Nintendo Switch OLED le oferă utilizatorilor șansa să se bucure de jocurile favorite în trei moduri diferite:

  • Modul TV: Introdu consola în dock pentru a juca cele mai noi titluri Nintendo pe televizor. Prin intermediul portului LAN, utilizatorii vor beneficia de o nouă modalitate de a se conecta la internet în modul TV.
  • Modul Tabletop: Deschide suportul de pe spatele consolei și folosește ecranul acesteia pentru a te juca în modul multiplayer folosind cele două controllere Joy-Con incluse în pachet. Standul cu deschidere mai mare sporește stabilitatea consolei și le permite jucătorilor să o încline mai mult, pentru un unghi de vizualizare superior.
  • Modul portabil: Utilizatorii pot folosi consola oriunde s-ar afla în modul portabil și se pot juca în multiplayer local sau online împreună cu prietenii. Ecranul de 7″ asigura culori vii și contrast superior.

Nintendo Switch OLED

Noul model vine în două variante de culoare

O altă schimbare interesantă este legată de culoarea consolei. Unde Nintendo Switch s-a făcut remarcat prin alegerea de roșu și albastru neon, versiunea cu ecran OLED introduce o nouă schemă de culori cel puțin la fel de interesantă:

  • Alb: Carcasa consolei este neagră, în timp ce controllerele Joy-Con și dock-ul sunt albe, oferind un contrast foarte atrăgător, dar în același timp minimalist.
  • Rosu neon / albastru neon: Dacă ești fanul culorilor originale, Nintendo îți oferă posibilitatea de a-ti achiziționa noul model de consolă cu aceleași culori care au consacrat-o încă de la momentul lansării.

O altă mențiune este legată de controllere. Toate modelel de Joy-Con lansate până acum vor fi disponibile și pentru noul model. În acest fel, nu trebuie să-ți faci griji despre controllere noi și poți să le foloseșți la fel de bine și pe cele 3rd party dacă ti-ai achiziționat pe parcurs.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button