MORE

Anul viitor vor fi lansate 3 modele de iPad

Cei care sunt curioși ce planuri are Apple pentru seria de dispozitive iPad nu vor trebui să aștepte până la marea conferință de luna viitoare.

Conform celor mai recente informații care circulă acum pe internet, de la surse care anterior s-au dovedit a fi destul de aproape de adevăr, pe parcursul următorului an vom avea parte de 3 modele noi de iPad.

Primul și cel mai mare model va fi un succesor pentru iPad Pro. Acest iPad Pro 2 va avea un ecran de 12.9 inch, și va fi echipat cu un procesor Apple A10X, realizat pe procesul de fabricație de 10 nanometri la TSMC.

Apoi va veni o variantă mai redusă ca mărime, de 10.5 inch, o dimensiune până acum nefolosită de Apple. Acest model va folosi același procesor A10X. Iar apoi mai este un iPad normal, pentru publicul larg, de 9.7 inch, care folosește chipset-ul A9X, găsit acum în iPad Pro-ul de 9.7 inch.

Pe lângă aceste vești mai vine și cea că din 2018 Apple va trece la ecrane flexibile AMOLED pentru dispozitivele sale iPad de top, ceva ce s-ar putea întâmpla chiar mai devreme cu iPhone-urile.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button