Știri ITTECHTelefoane

Anul acesta vom primi trei modele noi de iPhone

Apple ar pregăti încă trei modele de telefon pentru anul acesta, conform rapoartelor care vin de la compania de analiză KGI Securities.

Cel mai atractiv dintre toate este un telefon cu un ecran de 6.1 inch, care va avea același format ca un iPhone X, însă cu o caracteristică diferită foarte importantă. Telefonul nu va folosi un ecran OLED, ci unul de tipul TFT-LCD, mult mai ieftin față de cel găsit acum pe cel mai scump iPhone. Telefonul ar urma să aibă un preț plasat undeva între 700 și 800 de dolari, iar Apple s-ar aștepta ca acesta să fie responsabil pentru 50% din vânzările de telefoane din noua sa generație. Bateria telefonului ar urma să fie în jur de 2900mAh, și se va folosit tot de FaceID.

Apoi, avem parte și de două modele cu ecrane OLED, a căror dimensiuni sunt de 6.5 inch și de 5.8 inch. În esență se inversează ce am văzut anul trecut de la companie, când aveam două modele tradiționale și unul fistichiu. Prețul acestora se așteaptă să fie măricel, din cauza ecranelor. Aceste telefoane ar trebui să aibă baterii de 3300mAh și de aproximativ 2800mAh.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button