TECHTech&ITTelefoane

AnTuTu prezinta top zece telefoane Android in septembrie

Septembrie a trecut și AnTuTu a publicat raportul său lunar despre primele 10 smartphone-uri Android cele mai performante, putandu-se observa cateva modificari comparativ cu clasamentul din august. Acum, telefonul Asus ROG ocupă primul loc, în special datorită procesorului său overclocked de pe platforma Snapdragon 845. În loc să ruleze cele patru nuclee mari la 2,8 GHz, vitezele procesorului din Asus ROG se ridică la 2,96 GHz.

Cel de-al doilea loc este preluat de liderul din august, Xiaomi Black Shark, și este urmat îndeaproape de OnePlus 6, ocupând locul al treilea, probabil datorită unei experiențe Android cât mai clean și optimizării software-ului.

Lista continuă cu modelele NEX S, Xiaomi Mi 8, Oppo Find X, Samsung Galaxy Note 9, Asus Zenfone 5z, Mi Mix 2S și cel mai ieftin flagship Snapdragon 845, care ocupă locul 10, Pocophone F1.

Nu este deloc surprinzator faptul ca acest clasament este dominat de smartphone-urile cu procesoare Snapdragon 845, dar lucrurile s-ar putea schimba din aceasta luna deoarece Kirin 980 SoC de la Huawei are tot ceea ce este nevoie pentru a da piața peste cap cu modele precum Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X si Mate 20 RS Porsche Design.

Rețineți că rezultatul topului este format din testarea a cel puțin 1.000 de unități pentru fiecare model și scorurile reprezintă media rezultatelor pentru toate telefoanele care rulează ultima versiune V7 a software-ului. În plus, clasamentul anterior a inclus smartphone-uri numai de pe piața chineză, în timp ce acesta se extinde la nivel global.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button