GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Anthem va primi un reboot dupa un an dezastruos

Cu totii stim ca Anthem a fost un esec rasunator si a patat reputatia celor de la BioWare. Dupa un prim an foarte slab in care a fost extrem de criticat, jocul va primi un reboot. Acesta este modul in care BioWare incearca sa isi spele pacatele si sa faca dintr-un esec un titlu demn de jucat.

Managerul general al companiei, Casey Hudson a postat pe blogul oficial BioWare o declaratie care ne umple de speranta. Acesta a declarat ca in primul an compania a adunat feedback de la jucatori. Asta a determinat intreaga echipa ca este nevoie de mult mai mult decat un simplu update. Jocul are nevoie mai de graba de un reboot.

In lunile care urmeaza ne vom concentra pe crearea unei noi experiente de joc. In special vom incerca sa refacem gameplay-ul cu obiective clare, challenge-uri grele si un sistem de progresie cu recompense utile.

De asemenea, am luat in considerare parerile voastre in legatura cu nevoia unui sistem de progresie mai bun si un final mai satisfacator.

Casey Hudson, BioWare

Ce se va intampla cu Anthem?

Este clar ca BioWare a inteles faptul ca a dat-o in bara si ca reputatia destul de buna a companiei a fost patata pe viata, insa incearca sa isi spele greselile. Declaratia facuta de Hudson este importanta pentru fani deoarece se leaga fix de problemele cele mai suparatoare ale jocului. Asta arata faptul ca parerea fanilor conteaza pentru echipa de dezvoltare, lucru care pare a fi din ce in ce mai rar.

Chiar daca nu avem inca detalii clare cu privire la soarta lui Anthem, astfel de reboot-uri au fost benefice in trecut. Ceea ce s-a intamplat cu Destiny 2 care a devenit dintr-un joc ok, un joc care ocupa o pozitie in Top10 pe Steam ar trebui sa fie un exemplu bun si de urmat pentru BioWare. Alt exemplu mai este Final Fantasy XIV, care chiar daca in perioada lansarii a fost un dezastru, jocul de acum este departe de forma in care a fost lansat. Oricum ar fi, mi-as dori sa fiu iar la fel de hyped pe cat am fost inainte de lansarea lui Anthem pentru ca jocul promitea foarte multe.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button