PC&Consoles

Anthem va primi un beta test

BioWare abia ce a prezentat Anthem acum 3 luni, deci se înțelege că va mai dura suficient de mult până va fi gata. Dar când totuși se va apropia de lansare, directorul Jonathan Warner a promis că vom avea parte de un beta înainte ca jocul să fie pus la raft.

Ținând cont cât de ambițios este totuși proiectul Anthem, nu e de mirare că BioWare va intenționa să organizeze un beta test public. Cam toate studiourile mari oferă o perioadă scurtă de testare înainte de lansarea oficială, de cele mai multe ori accesul fiind oferit odată cu pre-comanda.

Definiția termenului de „beta” a devenit totuși într-atât de vagă în ultimii ani, încât e greu de ghicit ce anume a promis Warner că vom primi. Am putea presupune că este genul de beta la care jocul este deja complet, iar partea de „test” defapt reprezintă un eveniment promoțional de genul „joacă acum gratuit”, menit să testeze serverele. Rugat să clarifice, Warner a spus că acum este prea devreme pentru astfel de detalii, dar că vom primi mai multe informații la momentul potrivit.

Cu siguranță această promisiune vă poate aminti de un angajament similar din trecut, când BioWare a promis în 2016 un „multiplayer tech test” pentru Mass Effect: Andromeda, pe care l-a anulat ulterior în 2017. Dacă ținem cont de ce fel au ieșit atunci lucrurile, și de cât ar avea de suferit imaginea BioWare dacă ar efectua o gafă asemănătoare după un timp atât de scurt, atunci probabil putem fi destul de siguri că Anthem va primi un beta test.

Anthem este programat să fie lansat spre sfârșitul lui 2018.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button